Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (2.91 secunde)
Podul peste Dunare de la Braila a intrat intr-o noua faza de executie, iar imaginile sunt spectaculoase. Constructorul monteaza in aceste zile calea de rulare, iar blocurile metalice sunt aduse pe Dunare si ridicate cu macarale speciale.
Acuzatii extrem de grave la Spitalul de Urgenta Braila. Un barbat sustine ca indiferenta medicilor i-a ucis mama. Femeia ar fi fost tinuta nemancata cu zilele si s-ar fi ales cu mai multe infectii bacteriene care i-ar fi adus sfarsitul.
Grupul Tesla urmeaza sa construiasca o fabrica de echipamente pentru stocarea energiei la Braila. Investitia ajunge la aproape 100 de milioane de euro, iar compania promite 200 de locuri de munca.
Dar am vazut cum s-au desfasurat manifestarile de la Braila si ne-am amintit si cum s-au petrecut lucrurile in Galati in ultimii ani. ... Domnule primar, nici Braila nu a stresat porcul!
Un spital din Braila a fost lasat fara telefoania fixa dupa ce hotii au furat un cablu de telecomunicatii. Potrivit politistilor, hotii au furat cablurile direct din reteaua de canalizare din zona spititalului si au fugit
Un baiat de 16 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv din Braila, a fost injunghiat luni de cinci ori cu un cutit in zona abdominala,dar si in zona plamanului , acesta suferind multiple leziuni
Un barbat care a incercat sa jefuiasca o benzinarie de la iesirea din Braila a fost prins si va ramane in arest preventiv pentru 30 de zile.
Atacul sangeros de sambata noaptea de la Braila, in urma caruia un barbat a ajuns in stare grava la spital, a fost, cel mai probabil, o razbunare insotita de un mesaj.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anuntat cand va fi inaugurat podul peste Dunare de la Braila si cine va participa la eveniment.
Noi probleme la podul de la Braila. Pe rampa de urcare care face legatura dintre mal si pod sunt tasari de aproape 15 centimetri.
Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui. ... Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui inventariaza prin comitetele locale de voluntari situatia bazei furajere din localitatile rurale.
Cel de-al doilea exemplu se refera la un agent economic care a depus un dosar la Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Est din Braila, in vederea accesarii unor fonduri nerambursabile.
Traian Jipa, pensionar cu acte in regula de la 1 martie Una peste alta, prin targ umbla tot felul de zvonuri, cum ca acest control anuntat nu vizeaza numai IPJ Constanta, ci si alte institutii, precum Inspectoratul Teritorial de Jandarmi Constanta si Politia de Frontiera.
Din acelasi motiv, conducerea regiei risca sa fie amendata si de Directia Sanitar-Veterinara, dar si de Inspectoratul de Politie Judetean. ... Regia nu va scapa insa asa usor deoarece a fost sesizat si Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dolj, care a desfasurat in paralel doua anchete.
iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie. ... Pe de alta parte, Inspectoratul de Politie Constanta a reactionat, precizand ca "solicitarea initiala (n.r.
Prin intermediul consulului, fostul premier ar fi primit mobila chinezeasca in valoare de peste 100.000 de euro, de la o firma ce le-a apartinut fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Locuintei, Sergiu Sechelariu, si Irinei Jianu, fost sef la Inspectoratul de Stat in Constructii.
Toate aceste nereguli au fost descoperite in cadrul actiunilor comune de control derulate, in perioada 18-30 iunie, de Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara, Garda Financiara, Garda Nationala de Mediu, Inspectia Sanitara de Stat, Inspectia Muncii, Inspectoratul de Stat in Constructii, Administratia Nationala Apele Romane, Inspectoratul General al Politiei Romane si Jandarmerie si coordonate de catre Departamentul de Control al Guvernului.
Partea interesanta este ca nominalizarile in cauza, si anume pentru fostul SAPARD, Inspectoratul Regional in Constructii si Oficiul Regional pentru Protectia Consumatorilor, revin in actualitate.
De altfel, la nivel central, inspectoratul general este condus de un pesedist, in timp ce judetele peste care are atributii inspectoratul teritorial sunt tot "pe mainile" unor social-democrati.
Inspectoratul Teritorial in Constructii are in mod oficial, incepand de ieri, 26 martie a. c. , un nou sef, in persoana lui Ion Florentin.
google-analytics.com